https://europeangreens.eu
Fotocredit: https://europeangreens.eu

European Green Party kongress 2.-4. desember 2022

En gang hvert sjette år samles over tusen grønne politikere fra hele Europa for kongressen til European Green party. I år foregår begivenhetene i København 2.-4. desember 2022, og vil bli den største noensinne.

5. oktober 2022

MDG sentralt og MDG Lillestrøm ønsker å delta med flest mulig. Se foreløpig program for EGP-kongressen.

Reise og overnatting organisert av partiet 

  • Felles reise t/r Oslo-København med buss eller tog, henholdsvis dagtid fredag 2. desember og ettermiddag/kveld søndag 4. desember
  • Overnatting i dobbeltrom på Generator Copenhagen, inkludert frokost
  • Kongressavgift, inkludert lunsj og middag som tilbys på EGP-kongressen

Alle medlemmer er velkomne til å bli med og delta i København. Hvis man ønsker å være med på felles reise eller overnatting kan man gjøre det ved å melde seg på hos deltager.no, så løser vi det inntil våre plasser er brukt opp. Denne pakka koster 5500 kr for deltakelse. Hvis du ønsker å reise eller bo på andre måter står du fritt til det, for egen kostnad.


Lillestrøm MDG tilbyr reisestipend

Lillestrøm MDG deltar med minst et par personer. Vi tilbyr reisestipend til medlemmene våre, med dekning av den offisielle deltakerpakka for inntil 10 personer. Send oss i så fall en kortfattet søknad til Lillestrom@mdg.no med kortfattet info om ditt forhold til grønn politikk og hva du håper på å oppnå med turen, frist: 13. oktober

Påmelding for deltakelse organisert av partiet skjer via denne lenken
Frist for alle som deltar på felles reise- og overnattingsopplegg er søndag 16. oktober. 

Personer som vil delta på kongressen og som ikke vil bli med på felles opplegg for reise eller overnatting, melder seg selv på kongressen og betaler da kongressavgiften direkte til EGP.